A portál folyamatos működése sokat nyom a latba a bizalmi index esetében

A mai világban igen fontos, hogy cégünk olyan web oldallal rendelkezzen, amely tökéletesen megbízható, valamint folyamatosan működik.

Ez a linképítés szempontjából is fontos, hiszen a kor igen sokat nyomhat a latba. Egyaránt fontos a PageRank és a bizalmi index meghatározása során is igen fontos az adott portál kora, valamint az is, hogy az adott domain folyamatosan működjön. Mivel a keresőmotorok figyelembe veszik azt is, hogy az adott portálon pontosan milyen tartalom kapott helyet, valamint hogy az mennyire, milyen mértékben változik az évek során, így minimum a főoldalt hagyjuk érintetlenül.

linképítés Azonban egy nagyon fontos tény az is, hogy a keresőmotorok nem tartják annyira értékesnek azt a portált, amely mondjuk már több mint tíz éves, azonban nincs rajta említésre méltó tartalom, enélkül pedig a linképítés hatékonysága megkérdőjelezhető. Tehát ami a legfontosabb, hogy az oldalunk folyamatosan működjön, valamint hogy a rajta található releváns tartalom alig változzon az évek során. Természetesen ami mindenképp fontos ezen kívül, hogy az oldalunknak legyen egy olyan része, amely folyamatosan változik. A tulajdonosok erre a célra hozták létre a blogokat, valamint a hírek menüpontot.