Egyszerű megoldás magas fák metszéséhez

emelőgép bérlés

Béreljen kosaras emelőt Zala megyében a veszélyes fák kivágásához vagy magas fák metszéséhez!

A fák lombkoronája csak úgy tud megfelelően fejlődni, ha elegendő levegőhöz és fényhez jut. Ehhez rendszeres odafigyelésre, metszésre van szükség. Gyakran azonban azért kell visszavágni a fákat, mert veszélyes helyen nőnek, esetleg elérnek villanyvezetéket, épületeket. Sőt, sok esetben a már korhadt, balesetveszélyes fák kivágása szükséges. Ilyenkor nagyon fontos a fa biztonságos megközelítése, illetve a megfelelő hozzáférhetőség. Erre nyújt ideális megoldást az emelőgép bérlés az Ódor Klímától.

Az Octopussy 1715 Twin emelő rugalmas munkavégzést tesz lehetővé akár 17 méteres magasságig. A gép stabilitását ellensúlyok helyett 4 db masszív kitalpalás biztosítja, ezáltal az emelő önsúlya csupán 20-30%-a a hasonló magasságot elérő karos emelőkének. Ennek köszönhetően beltérben is használható, nem sérti fel egy tornacsarnok, áruház vagy bármely más, nagy belmagasságú épület padlózatát sem.

A kosaras emelő árak igen magasak, így – hacsak vállalkozásának nincs napi rendszerességgel szüksége ilyen eszközre – jobban megéri az emelőgép bérlés. Természetesen a karos emelő felhasználási területeinek tárháza végtelen, nagyon széles körűen alkalmazható:

  • Bádogos munkák, tetőjavítások
  • Épületek külső-belső helyreállításai
  • Közvilágítás, beltéri világítás kiépítése, karbantartása
  • Magasfeszültségű vezetékek karbantartása
  • Köztéri ünnepi díszítések kihelyezése
  • Madárvédők, fészkek felhelyezése

Kosaras emelőgép bérlés szolgáltatásunk elérhető magánszemélyek, cégek, önkormányzatok és más közületi ügyfelek számára is.Az emelőgép kiválasztása során figyelembe kell venni a terepviszonyokat, az épületek közti távolságot, a kapuk, bejáratok méretét. Ha nem biztos benne, hogy ez a típusú emelő a megfelelő választás az adott feladatra, bátran kérdezze az Ódor Klíma munkatársait! Bérlési szándékát célszerű minél előbb jeleznie felénk, ugyanis az igényeket érkezési sorrendben tudjuk teljesíteni.Ezen felül persze bármilyen emelési, daruzási megbízás elvégzésében is állunk rendelkezésére.