Ints búcsút a szőrszálaknak az Italwax gyantával

gyantázás

Az Italwax sok tekintetben hasonlít a gyantához, hiszen működési elvük és alapkoncepciójuk megegyezik.

Viszont nagy különbség köztük, hogy az Italwax sokkal kíméletesebb eljárás, így nem kell a fájdalomtól és a sérülésektől tartani.

Kíméletes eljárás, szőrmentes, bársonyos bőr.

A hagyományos gyanta nagy előnye, hogy alkalmazásával a bőr heteken keresztül sima és szőrmentes marad. Gyors és hatékony megoldás, azonban a fájdalom sokakat elriaszt. Számukra az Italwax gyanta kiváló megoldás lehet. Szinte fájdalommentes alternatíva, ezért akár a kényes területek szőrtelenítése is kevésbé kellemetlen. Ráadásul az Italwax nem tartalmaz fenyőgyantát, ami azért előnyös, mert így a fenyőgyantára érzékenyek is tudják alkalmazni.

A gyantától sokan nem csupán azért riadnak vissza, mert fájdalmas, hanem azért is, mert égeti a bőrt és emiatt könnyen égési sérüléseket okozhat. Ezzel szemben az Italwax gyanta alacsony olvadásponttal rendelkezik, így nem kell tartani az égési sérülésektől. Ezenkívül a szőrszál nem szakad bele a tüszőbe, így nem kell a gyulladt szőrtüsző miatt aggódni. A végeredmény tartós és látványos. Ha csupasz bőrre vágysz minimális fájdalommal, akkor az Italwax tökéletes választás számodra!
Könnyű használat rengeteg előnnyel.

Többféle Italwax kapható, így eldöntheted, hogy számodra melyik a leginkább alkalmas.

Az Italwaxból kisebb mennyiséget is elég felvinni a bőrre, ahol egy filmréteget képez és egy úgy nevezett szauna hatást vált ki, melynek következtében a pórusok kinyílnak és a szőrszálak sokkal könnyebben jönnek ki. Az Italwaxot könnyű eltávolítani a bőrről, mivel nem ragad hozzá, így amikor eltávolítod, nem húzza a bőrt a wax. Ha eleged van a fájdalomból, akkor itt az ideje, hogy kipróbálj egy olyan szőrtelenítő alternatívát, amely nem csak hosszútávú eredménnyel jár, hanem jóval kíméletesebb is, mint más opciók, mint például a hagyományos gyanta! Legyen a te bőröd is kellemesen bársonyos és szőrmentes, minezt egy nagyszerű, izgalmas szőrtelenítési alternatívával!