Környezetbarát e-számlák!

A számlákkal való bajlódás minden céges munka legrosszabbika, mely ráadásul amellett, hogy időrabló elfoglaltság, tele van hibalehetőségekkel, melyért magas összegű kártérítést kell fizetni, nem csak számunkra, de még a környezetünk számára is kimerítő, hiszen a papírkitermelésre felhasznált fák száma jóformán végtelen…

…lenne, ha nem lenne alternatíva az e-számla. Az elektronikus számlázás nem csak egyszerű, mivel online kitöltéssel hamar túlvagyunk rajta, de időköltséges is, mivel a postai időt is megtakaríthatjuk vele, pár másodperc alatt elküldhető a kész számla a NAV-nak, és tárolása is a felhőben, vagy egy adatbázisban történik, nem pedig egy átláthatatlan fiókban. Ráadásul, ha valamilyen hiba csúszna be a kézi számlázás során, akkor bírságot kapna a vállalkozó, melybe bele se szeretne gondolni. Sokkal jobban járna egy fix előfizetéssel egy jól megbízható számlázó programnál.

Nincsenek felesleges járulékos költségek, ráadásul a számlázó programok segítségével a hibalehetőségek száma is csökkenthető. A nyomtatás és papírhasználat kiküszöbölésével pedig védhetjük a természetet.