Nyomtatónk tintája – az Ön pénztárcájának örzője

Hp toner

Nyomtatásaink mostanra – mondhatni – épp oly fontosak maradtak, mint az ezt megelőző években, vagy a múlt században.

Az ember írott szó nélkül nehezen tud létezni, s időről időre szükség van kézzelfogható, nyomtatott dokumentumokra. Még a mai – környezettudatos – szcénában is előfordul, hogy nagy volumenű nyomtatással dolgozunk, vagy papír alapon tárolt dokumentumokat használunk. Ez hozzá tartozik a napi munkafolyamathoz.

Mindazonáltal üdvözöljük azon törekvéseket, melyek a dokumentumok visszamenőleg történő, folyamatos digitalizálásában látják a fenntartható jövőt. A papír melyet nyomtatóinkban használunk nagy százalékban újrahasznosított, hulladék papírból készül, mely szintén kíméli a környezeti lábnyomunkat.

Azonban addig is, a nyomtató itt marad velünk. Ha már nyomtatás, akkor tintapatron és ha toner, akkor miért ne legyen eredeti HP toner. Otthoni környezetben történő nyomtatásaink jelentős zöme HP termékeken jön létre, nincs ez másképp az irodai világban sem. A kis-közép vállalatok nem elhanyagolható hányada a Hewlett-Packard gépcsalád nyomtatóit választják üzleti célú nyomtatásaik lebonyolítására. Kis méretű gépek, könnyű kezelhetőség, hosszú tintapatron élettartam a jellemzője ezeknek a gépeknek. A méretosztály lehetővé teszi, hogy a használatos tintapatronok élettartama hosszú legyen, cseréjük pedig könnyű és olcsó.

A nyomtatások – papír lefedettségtől függetlenül – jó minőségűek, a képek jó felbontásúak, pixel pontosak. Egy átlagos toner patron öt százalékos lefedettség mellett képest akár 2000 oldalt is lefedni, mielőtt cserére szorulna. Az élettartam maximalizáláshoz hozzá tartozik, hogy eredeti patront használunk a nyomtatónkhoz.

Nem elhanyagolható tény, egy profit-orientált vállalati környezetben, de az otthoni felhasználásban sem. Nézzen szét nálunk, mivel HP nyomtatójához minden fajta típushoz talál eredeti tintapatront, mellyel garantált a nyomtatója hosszú élettartama és a tökéletes minőségű nyomtatási minőség.

Az otthoni felhasználású kisméretű nyomtatók energiatakarékosak, és sokukban beépítetten található tinta-takarékos üzemmód, mellyel még jobban kitolható a patron csere ideje. Eredeti és utángyártott patronok, széles minőségben, minden HP és egyéb típushoz is. Weboldalunkon tematikusan megtalálja a termékeinket és nagy valószínűséggel a saját géptípusához is talál megfelelő minőségű fekete-fehér vagy színes patront.