Takarítógép kölcsönzés, magas minőség, alacsony áron

takarítógép kölcsönzés

Valószínűleg mindenkivel megtörtént már, hogy bár idővel és energiával nem spórolva hosszasan takarította otthonát, mégsem érezte azt, hogy az így kapott tisztaság megérte az erőfeszítéseket. Ennek az oka nagyon egyszerű: a szabad szemmel is látható portól és kosztól viszonylag könnyen megszabadulhatunk, azonban a szőnyegek, kárpitok és különböző bútorok mélyén megbúvó szennyeződésekről ez már nem mondható el. Az ágybetétekben, ágymatracokban és ülőbútorokban az idők folyamán jelentős mennyiségű lehullott hámsejt is összegyűlik, ami kedvez az ezzel táplálkozó poratkák elszaporodásának is.

Tehát egyértelmű, hogy a valódi tisztaság eléréséhez nem elég a súrolás, törölgetés vagy egy hagyományos porszívó. Egy nagy hatékonyságú, erős takarítógép ezzel szemben valódi mélytisztítást végez, és megszabadít a szőnyegek és kárpitok mélyén lévő szennyeződések mellett a poratkáktól is. Egy professzionális eszköz ára természetesen igen borsos, tehát amennyiben nem tervezel napi rendszerességgel nagytakarítást, nagyságrendekkel jobban megéri a takarítógép kölcsönzés.

Ma már létezik olyan kárpittisztító gép kölcsönző Budapest területén is, ahol bárki kibérelheti a legjobb eszközöket a takarításhoz. Cégünktől megfizethető áron, remek feltételekkel vehetőek igénybe kiváló minőségű, profi gépek, mint például a német gyártmányú Karcher Puzzi 10/1. Jár hozzá szőnyeg- és kárpittisztítófej is, tehát egyetlen gép is elég a szőnyegek, fotelek, kanapék, ágybetétek, ágymatracok és autókárpitok tisztává varázslásához. Meleg, tisztítószeres vizet fecskendez mélyen a szövetek szálai közé, majd az elhasznált vizet rendkívül erős szívófejével össze is gyűjti egy külön tartályba. Ezzel nem „csupán” tisztít és fertőtlenít, de a kárpitok és szőnyegek megszáradását is nagy mértékben meggyorsítja.

A Karcher Puzzi 10/1-val való takarítás egyszerű és könnyű, de munkatársaink a kiszállítás után készséggel be is mutatják a szakszerű használatot. Nálunk nincs kaució, sőt, kiszállítási díj sem. A kölcsönzés egyszerűbb nem is lehetne, hiszen elég felhívnod minket, és kollégáink a megbeszélt időpontban kiszállítják az eszközt, majd érte is mennek. Fontos, hogy mindenképpen hívószámkijelzéssel hívj minket, méghozzá magyar telefonszámról.

A takarítógép bérlés kizárólag 18 éven felüliek számára elérhető, továbbá csak házhozszállítással lehetséges, a gépért nem lehet eljönni.

A minőségre természetesen garanciát vállalunk; amennyiben az eszköz használatkor meghibásodna, hívj minket, és máris szállítunk egy másik, tökéletesen működő darabot. Fontos, hogy ilyen esetben mielőbb értesíts minket, mivel így egy kisebb fennakadás után folytathatod is a takarítást.